Evenement Ondernemersweek PXL-Business 2022 begint om 7 maart 2022 om 09:00:00 CET
Nieuwe HR-beleid anno 2022 / van intra- naar entrepreneurship
Locatie: Blackbox/online - 08-03-22 09:00 - 08-03-22 10:00 (CET) (1 uur)

Nieuwe HR-beleid anno 2022 / van intra- naar entrepreneurship
Joël Stockmans (Umanigroup) http://umanigroup.be

Schrijf je hier in voor deelname on campus

Wens je online deel te nemen, gebruik dan onderstaande link


Tijdens deze sessie wordt er ingezoomd op het ondernemen en het innovatief zijn binnen een organisatie om van daaruit de stap te zetten naar het 'echte' zelf ondernemen. Hierbij bekijken we de uitdagingen die op HR-beleid voor ons liggen anno 2022. Van intra- naar entrapreneurship

Opgegroeid in een warm arbeidersnest ontdekte ik het ondernemerschap op wat latere leeftijd. T’is te zeggen, onmiddellijk na mijn economische studies startte ik bij het toenmalige NCMV, het huidige Unizo. Het was de ideale biotoop om als jonge snaak de ondernemers pas echt te leren kennen én ook zeker te gaan waarderen. Die unieke ervaring was mijn stimulans om in 2015 de stap te zetten naar het echte ondernemerschap.

Met de leuze “Teamwork makes the dream work” ben ik een fervent believer van het menselijke potentieel, de kracht van een hecht team en inspirerend leiderschap. Al van kindsbeen af is dit de rode draad in mijn leven: zowel in mijn hobby’s als mijn vriendenkring hebben kameraadschap en respect voor ieders individu de bovenhand. Het vormen van sterke teams, ondanks de verscheidenheid aan karakters en talenten, maken mijn job enorm boeiend.  Daarmee realiseer ik mijn eigen dromen en tegelijk die van anderen.  

#umanigroup #flexer #umaniagency #blink #hetpoetspaleis

LinkedIn profiel

Website