Evenement Ondernemersweek PXL-Business 2022 begint om 7 maart 2022 om 09:00:00 CET
Jo spreekt....
Locatie: Blackbox/online - 08-03-22 16:00 - 08-03-22 17:00 (CET) (1 uur)

Jo spreekt....
Jo Peters (Deusjevoo/UPspace)

Schrijf je hier in voor deelname on campus

Wens je online deel te nemen, gebruik dan onderstaande link


Jo Peters is CEO van Deusjevoo, een bende strategisch creatieve ontwerpers en bouwers, die jouw wereld mooier maken met blij design.

Jo spreekt ...

Niet over koetjes en kalfjes, maar vooral over hoe je van je worklplace een echte UPspace maakt. Waar geluk, gezondheid & groei centraal staan. Jo neemt je gedurende anderhalf uur mee door zijn inspirerend levensverhaal. 


En dat start op 14 jarige leeftijd. Gedreven door creativiteit, jagend op zijn grote droom. Decors bouwen in de showbusiness; dat wilde Jo doen!

Van creatief wezen naar ondernemer. Gestart vanuit een tuinhuis en gegroeid naar één van de grootste decorbouwers uit de lage landen. 


Passie en gedrevenheid stonden voorop, tot op een bepaald moment niets meer werkte. Zijn bedrijf werd anders. Geen tijd, druk-druk-druk, zoals zoveel ondernemers was dat zijn standaard antwoord op de vraag: “hoe gaat het?”. Na lang zoeken ontdekte hij de wereldvermaarde Professor dr. Theo Compernolle, een absoluut icoon. Door het lezen van zijn boeken, groeide het besef dat alles wat hij deed, het omgekeerde gewenste effect teweeg bracht. 


Jo was verslaafd aan multitasken. “Ik kwam nooit tot focus, enkel druk-druk-druk en brandjes blussen. Want alles is immers dringend. Door multitasking te benoemen en uit te sluiten, won ik 30% meer tijd gedurende mijn dagen. Ik maakte de helft minder fouten, die ik dan ook niet moest herstellen, en mijn stresslevel halveerde. Exact de cijfers die wetenschappelijk bewezen zijn.” 


Met deze kennis heeft Jo Deusjevoo volledig getransformeerd. “We hebben dat gedaan aan de hand van een spel: ‘mens stoor me niet’, met verbluffende resultaten. Meer nog; één jaar lang heb ik mijn case mogen brengen op allerhande podia naast de Professor en nog steeds neemt hij ons verhaal mee in al zijn keynotes wereldwijd, waarin we steevast bestempeld worden als zijn beste leerling van de klas.


LinkedIn profiel

Website