Evenement Ondernemersweek PXL-Business 2022 begint om 7 maart 2022 om 09:00:00 CET
Innovatie in FinTech. Het internationale ondernemerschap van Davy Kestens en Cake.
Locatie: Pacioli/Online - 09-03-22 14:00 - 09-03-22 15:00 (CET) (1 uur)

Innovatie in FinTech. Het internationale ondernemerschap van Davy Kestens en Cake.
Davy Kestens (Cake)

Schrijf je hier in voor deelname on campus

Wens je online deel te nemen, gebruik dan onderstaande link


Cake for Business is een marketingplatform waarmee retailers en merken op een gerichte manier cashback-kortingen kunnen aanbieden aan consumenten. Wie dus Cake toegang verschaft tot zijn data, kan genieten van kortingen bij bedrijven als Schoenen Torfs, JBC, Veritas, Deliveroo en Lukoil. Belgische consumenten hebben via het platform al meer dan 800.000 euro aan geautomatiseerde cashbacks verdiend, waarvan 125.000 euro in december 2021.

Aan de andere kant verhandelt Cake de (anonieme) data aan geïnteresseerde bedrijven. Zo krijgen ze inzichten in het aankoopgedrag van de diverse doelgroepen, zodat ze hun aanbod en marketing daar op kunnen afstemmen. Een wisselwerking die prima verloopt.

Cake heeft recent nog een extra dimensie aan het platform toegevoegd. Financiële instellingen kunnen Cake integreren in hun eigen banking-app, zodat de kortingen bij de commerciële partners automatisch worden doorgevoerd als er via de bankrekening wordt betaald. Ze krijgen bovendien een commissie op elke cashback die gegeneerd wordt. Deze formule, Cake for Banks genoemd, zal nu als plug & play-oplossing worden aangeboden bij Europese bankinstellingen.


#InternationalBusiness #Cake #SparkCentral #FinTech

LinkedIn profiel