Evenement Ondernemersweek PXL-Business 2022 begint om 7 maart 2022 om 09:00:00 CET
Digitaal leren, innoveren en ondernemen
Locatie: Online - 10-03-22 11:00 - 10-03-22 12:00 (CET) (1 uur)

Digitaal leren, innoveren en ondernemen
Mark Vanlook


De Hogeschool PXL lanceerde vorig jaar de ‘Digital Business School’, een nieuw initiatief waarin de expertise van de departementen PXL-Research, PXL-Digital en PXL-Business in het kader van het programma ‘Levenslang Leren’ samengebundeld worden. 
In diverse domeinen 
worden er ‘business architecten’ opgeleid die vanuit hun domein via technologie structuren uittekenen en ideeën kunenn omzetten naar een marktklaar product of dienst. In de sessie gaan we concreet in op de gebruikte methodiek binnen de Digital Business school en zoomen we in op de mogelijkheden voor afgestudeerden en professionals 

Afgestudeerd als burgerlijk ingenieur begon ik als onderzoeker bij IMEC (Silvar Lisco) en kwam ik als jonge ondernemer terecht in California. Na diverse initiatieven in binnen- en buitenland startte ik een eigen zaak in Hasselt: anaXis. Dit internetbedrijf groeide snel tot een belangrijke Vlaamse speler. Parallel ontwikkelde zich een nieuwe passie voor drones. Als voorzitter van de Vlaamse drone federatie had ik een boeiende tijd en kreeg ik de kans DronePort mee op te starten. Vandaag ben ik actief voor de hogeschool PXL en SyntraPXL en help ik bedrijven met hun digital business opportuniteiten.


LinkedIn profiel

Website PXL-Digital Business school 

Klik hier om deze sessie online te starten.