white and silver pen type vape snow covered plant and road in front of cafe

Kerst@PXL-Business

Inschrijving
Gratis
Hvh

Kerst@PXL-Business

G

Heel graag nodigen we jullie uit om samen het jaar in stijl af te sluiten op het jaarlijkse kerstfeest van PXL-Business!

Het afgelopen jaar was een reis vol uitdagingen en succesmomenten en daar willen we uiteraard op klinken.

Op 21/12 verwelkomen we jullie tussen 17u00 en 18u00 in de sfeervolle setting van de X-store die doorgaat in het paviljoen (lage gebouw tussen gebouw D en C). De X-store is de eerste kerstmarkt in de metaverse verbonden met een fysieke pop-up store op de PXL-campus. Deze wordt bemand door onze studenten winkelmanagement.

Om 18u00 zakken we af naar gebouw B waar we kunnen genieten van een lekker buffet en dranken à volonté.

Tijdens het feest stellen de studenten van Bedrijfsmanagement, net zoals vorig jaar, hun small business projecten voor en krijgen we de gelegenheid hier vrijblijvend een bezoekje te brengen in gebouw B. De exacte locatie wordt nog meegedeeld.

Dit jaar voegen we een extra dosis gezelligheid toe met een Secret Santa. Iedereen die wenst mee te doen krijgt een collega toegewezen waarvoor een klein attent cadeautje voorzien mag worden. Het mag zelfgemaakt zijn, iets wat je kunt missen, of gewoon een klein gebaar dat past bij de persoonlijkheid van je Secret Santa-ontvanger. Dit hoeft in principe niets te kosten. Wil je toch liever iets kopen dan houden we een maximum bedrag van €10,00 aan. Je ontvangt ten laatste op 15/12 een mailtje met de naam van de persoon die jij mag verrassen.

Bijdrage: €15,00 pp, storten met mededeling "naam, voornaam + Kerst Business" op het rekeningnummer van het PXL-Business Feestcomité: BE40 9734 5565 0763  en dit voor 15/12.

Schrijf je snel in via de registratieknop op deze pagina!

Het belooft alvast een gezellige avond te worden!

Tot dan!
Het PXL-Business feestcomité


Datum & Tijd
donderdag
21 december 2023
17:00 23:00 Europe/Brussels
Locatie

PXL-Business

Elfde-Liniestraat
3500 Hasselt
België
business@pxl.be
Organisator

PXL-Business

business@pxl.be